Školení kuchařů KAM 2015

Absolvovaná školení AKC

Využítí moderní technologie v praxi

29.3.2014

Lektor: Luboš Brázda  


Česká kuchyně v novém pojetí

26.4.2014

Lektor: Josef Holub


Salát v hlavní roli

7.6.2014

Lektor: Zdeněk Hladík 


Jídla z minutkových mas

27.9.2014

Lektor : Lubomír Brázda 


Moderní příloha

25.10.2014

Lektor: Lubomír Brázda 


Ryby

24.1.2015

Lektor : Stanislav Zukal


Zelenina

28.3.2015

Lektor : Stanislav Zukal


Rauty a recepce

17.-18.4. 2015

Lektor : Lubomír Brázda


Sladká tečka

23.5.2015

Lektor : Drahomíra Bečvářová


Poslední změna: 30. červen 2015 15:59 
Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova v Praze

Koleje a menzy

Voršilská 1

116 43 Praha 1

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208



Jak k nám