Kuchařská soutěž Kam UK 2017 ****************************************************************************************** * Výsledky kuchařské soutěže 2017 ****************************************************************************************** Celkové pořadí - Kategorie Zvěřina tradičně i netradičně 1. Místo - KaM UK Konfitovaný dančí hřbet s krustou a podzimní zeleninou, dýňové pyré s rakytníkem a hruškam 2. Místo - ČVUT Medailonky z daňčího hřbetu se zeleninovým špaldovým rizotem a omáčkou z červeného vína 3. Místo - Studentenwerk Dresden Dančí hřbet v bylinkovém kabátku s hříbky, fíková omáčka s portským vínem, tuřínovo-brambo 4. Místo - VŠB TU Ostrava Filírovaný dančí hřbet plněný sušenými švestkami a mandlemi se staročeskou omáčkou, polent TU Košice Chrbát z daniela s bryndzovými zemiakmi TU Liberec Dančí hřbet na bylinkách, šťouchané brambory Celkové pořadí – Bezmasý pokrm 1. Místo - Studentenwerk Dresden Quinoa burger s červenou řepou, mladý zelený chřest, hranolky z batátů, mango guacamole 2. Místo - KaM UK Bezlepkové těstoviny s houbovým kappuccinem a rukolovým pestem 3. Místo - VŠB TU Ostrava Tagliatelle s rajčatovo-bazalkovou omáčkou a grilovaným uzeným tofu 4. Místo ČVUT Bezlepkové těstoviny s pikantní pečenou dýní, fenyklem a šalvějí TU Košice Cestoviny so šampiňónmi, špargľou a kyslou smotanou TU Liberec Penne s grilovaným tofu,drcenými rajčaty a bazalkou Celkové pořadí – Dezert 1. Místo - Kam UK Celozrnný tvarohovo-mrkvový dezert s vlašskými ořechy, citronovou polevou a mangovou espum 2. Místo - Studentenwerk Dresden Mrkvová zahrádka s vanilkovou pěnou a čokoládou 3. Místo - TU Košice Najlepší mrkvový koláč 4. Místo ČVUT Mrkvový dort s malinovým coulis VŠB TU Ostrava Carrot cake s tvarohovou pěnou TU Liberec Mrkvové překvapení s vanilkovým krémem Celkové pořadí – Celkové menu 1.  KaM UK Hlavní chod:  Konfitovaný dančí hřbet s krustou a podzimní zeleninou, dýňové pyré s rakytn Bezmasý hlavní chod: Bezlepkové těstoviny s houbovým kappuccinem a rukolovým pestem Dezert: Celozrnný tvarohovo-mrkvový dezert s vlašskými ořechy, citronovou polevou a mangov 2. Studentenwerk Dresden Hlavní chod:  Dančí hřbet v bylinkovém kabátku s hříbky, fíková omáčka s portským vínem, t bramborové pyré Bezmasý hlavní chod: Quinoa burger s červenou řepou, mladý zelený chřest, hranolky z batát guacamole Dezert: Mrkvová zahrádka s vanilkovou pěnou a čokoládou 3. ČVUT Hlavní chod: Medailonky z daňčího hřbetu se zeleninovým špaldovým rizotem a omáčkou z červ Bezmasý hlavní chod: Bezlepkové těstoviny s pikantní pečenou dýní, fenyklem a šalvějí Dezert: Mrkvový dort s malinovým coulis 4. VŠB TU Ostrava Hlavní chod:  Filírovaný dančí hřbet plněný sušenými švestkami a mandlemi se staročeskou o Bezmasý hlavní chod: Tagliatelle s rajčatovo-bazalkovou omáčkou a grilovaným uzeným tofu Dezert: Carrot cake s tvarohovou pěnou 4. TU Košice Hlavní chod:  Chrbát z daniela s bryndzovými zemiakmi Bezmasý hlavní chod: Cestoviny so šampiňónmi, špargľou a kyslou smotanou Dezert: Najlepší mrkvový koláč 4. TU Liberec Hlavní chod: Dančí hřbet na bylinkách, šťouchané brambory Bezmasý hlavní chod: Penne s grilovaným tofu,drcenými rajčaty a bazalkou Dezert: Mrkvové překvapení s vanilkovým krémem