Dny německé kuchyně 2018

Dny německé kuchyně na menze Jednota

Ve dnech 15.–17.5.2018 proběhly na menze Jednota Dny německé kuchyně. V těchto dnech připravovali německé speciality kuchaři z univerzity v Drážďanech.



Plakát


Speciality, které jste mohli ochutnat:


15.5.

Polévka: Saská bramboračka

Hlavní jídlo: Radebergský pivovarský guláš, s fazolemi, houskový knedlík

Vegetariánské jídlo: Zahradnický bramborák


16.5.

Polévka: Hrnec čočky, sladkokyselý s bramborami a vepřovým masem

Hlavní jídlo: Tafelspitz v těstíčku z černého chleba, brambory

Vegetariánské jídlo: Saský tvarohový koláč s jablečným pyré


17.5.

Polévka: Pórková polévka s mletým masem a žampiony

Hlavní jídlo: Filet z mořského lososa s bylinkovou krustou, kapusta se smetanou, sladké mačkané brambory

Vegetariánské jídlo: Vajíčková omeleta se zeleninovou nádivkou, salát





Poslední změna: 21. květen 2018 13:51 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Váš názor
Kontakt

Univerzita Karlova

Koleje a menzy


Kolej Hvězda

Zvoníčkova 1927/5, 162 08 Praha 6

Blok č.3, IV. a V.patro

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208



Jak k nám